Vindafjord Idrettslag
Postboks 95
5589 Sandeid

postmottak@vindafjord-il.no

Tlf: 918 88 688

Kontonr. 3241.07.00017

VIL- bussen

Bussen er vraka sept. 2017.
Ingen planar om ny.

Smaller Default Larger

Ølmedal Rundt 2010

Nå er nok eit Ølmedal Rundt gjort unna. Heile 1030 deltakarar totalt sett stilte opp.

Nå er det jo slik at me ofte samanliknar år for år kor vellukka alt har vore, og me kan stort sett sei at det alltid har gått bra. Trur likevel at årets arrangement må vera toppen til nå, sjølv om me gjekk tomt for medaljar.

Alt klaffa 100% med tidtaking, påmeldingar, speaker og alt det andre. Me hadde topp besøk av Petter Northug, verdens aller beste skiløpar. Og Uhrige Buta, vinnaren av løpet gjorde ei kjempetid under litt tunge løpsforhold. Og alle dei andre – både trimmarar og aktive virka svært fornøgde då dei drog heimover igjen.

Me fekk stor og god pressedekning både i dagane før og etter. Me var direkte på to kanalar i radioen. Me har dermed fått markedsført idrettslaget, bygda og kommunen vår på ein flott måte. Og dette vil me ha igjen for dei neste åra.

Som hovedansvarleg for løpet er det rett å takka den store gjengen på bygdahuset som stor for all matservering, både ute og inne. Dette er dugnadsinnsats på sitt aller beste, og det er sterkt å håpa at bygdahuset får skikkelig igjen for innsatsen sin. Utan denne store forsamlinga hadde det  ikkje blitt noko skikkelig Ølmedal Rundt. Havresuppa frå bygdekvinnelaget var eit svært positivt innslag – Til og med Petter N smakte på suppa, og bilder vart tekne i store mengder.

For underteikna personleg er det ei lyst å arbeida saman med Imslandsbuen, og eg vil håpa at eit slikt arrangement er eit bidrag til å knytta bygdene sterkare saman også på andre område.

Eg vil takka Turid og Lasse i komiteen for kjempe hjelp heile tida, og dessutan alle i idrettslaget som har stått på heile den lange 2. Pinsedagen.

Om eitt år blir det sikkert eit nytt Ølmedal RundtLer

Lars O.


{besps}olmedalrundt2010{/besps}
Foto: Peder Lundegård

Sjå fleire bilder HER

Langrenn.com: - Northug trekker både flere løpere og mer publikum.

Langrenn.com: - Northug leverte i suveren stil

Imsland.info: Ølmedal Rundt

GTI Stavanger: Ragnar Stølsmark er friidrettens svar på Petter Northug

 

Resultatliste HER

 

Hovedsponsorar

                          

E-post: postmottak@vindafjord-il.no tlf: 918 88 688